GPS Post

Uw betrouwbare koerier voor Noord-Oost Nederland

GPS Post

Als uw brief (of brievenbuspakket) niet persoonlijk overhandig hoeft te worden, maar wel aantoonbaar afgeleverd op het gewenste adres, dan is GPS Post de perfecte oplossing. Dankzij de GPS die de bezorger bij zich draagt, kunnen wij de aflevering aantonen. Zonder dat een handtekening nodig is.

Landelijke dekking

Dankzij ons landelijke netwerk zijn we ook snel ter plaatse in regio’s buiten Noord-Oost Nederland. We halen op en bezorgen in heel Nederland en eventueel daarbuiten. Wij behandelen spoedzendingen tot maar liefst 750 kilogram.

Uw voordeel

✓ Transparante tarieven
✓ Géén verplichte automatische incasso
✓ Sneller leveren: uw brief of pakketje kan gelijk door de brievenbus
✓ Eenvoudig aanmelden via onze WebShop
✓ Aflevergegevens en op verzoek GPS-coördinaten beschikbaar

DAAROM KIEST U VOOR CIRCUIT SNELTRANSPORT

koerier-snelheid

Online aanmelden

U meldt uw zending eenvoudig aan in onze webshop. Hier krijgt u ook een realtime inzicht in de status van uw zendingen.

koerier-voorzichtig

Zorgvuldig

Wij zijn ongelooflijk voorzichtig met uw zending.

koerier-volgen

Track & Trace

We bieden Track & Trace voor u én uw ontvanger.

koerier-verzekering

Gratis verzekerd

We verzekeren uw zending gratis tot € 450,- (max. € 4.500,- per gebeurtenis).

koerier-snelheid

Hoe snel bezorgen jullie?

U dient het te versturen brief of brievenbuspakket voor 12:00 uur te hebben aangemeld en klaargezet. Wij leveren het pakket meestal de volgende werkdag, of uiterlijk een werkdag later, tussen 08:00 en 17:00 uur af. 

De bezorger registreert de bezorging in zijn scanner. Hij slaat zowel de aflevertijd als de exacte locatie op basis van GPS-coördinaten op. Via de Tracking tool op onze Webshop zijn de aflevergegevens beschikbaar. Op verzoek stellen wij U de GPS-coördinaten beschikbaar. Met de bekende tools kunt u het bijbehorende adres en een presentatie op een landkaart zien.

koerier-kosten

Wat kost de GPS Post service?

Het tarief voor de GPS Post service hangt af van de afstand, de snelheid en het afleveradres. Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat de rit kost en hoe snel we de zending kunnen afleveren. Bij regelmatig terugkerende bestemmingen zijn speciale prijzen mogelijk. Ook bieden wij speciale tarieven voor grotere aantallen pakketlogistiek, pakketdistributie of pakketservice.

Alle tarieven exclusief BTW, ophaalbijdrage en brandstoftoeslag.

koerier-voorwaarden

Wat zijn de voorwaarden?

Uw te versturen brief of brievenbuspakket dient bij aanmelding gereed te staan voor transport.

Geef bij het boeken van de zending duidelijk aan dat de gewenste dienst “GPS Post” is.

De zending moet door de brievenbus passen (maximaal 3,2 x 26,5 x 38 cm) en het maximum gewicht is 2 kg.

Eventuele service-failures worden binnen dezelfde dienst opgelost.

Wij leveren uw brief of brievenbuspakket meestal de volgende werkdag, of uiterlijk een werkdag later, tussen 08:00 en 17:00 uur af. 

Bezorging alleen in Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd).

koerier-inpakken

Hoe pak ik het in?

Verpakking is belangrijk om te zorgen dat uw zending heel de bestemming bereikt. Uiteraard gaan we voorzichtig met uw zendingen om, toch hebben we een paar afspraken vastgelegd waaraan de verpakking moet voldoen.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

koerier-verzekering

Is het verzekerd?

Jazeker. Elke zending verzekeren we standaard tot € 450,00 op basis van aansprakelijkheid op basis van de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (maximaal € 4.500 per gebeurtenis).

Heeft uw zending een hogere waarde en wilt u deze waarde verzekeren? Neem dan contact op met onze planning.

Offerte opvragen

Zet dan nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan. Of meld direct uw pakket aan via onze webshop.

Liever eerst even bellen? 0522 443 513

Snel en netjes afgeleverd
Door Circuit Sneltransport

Met GPS Post weet u precies waar uw zending is afgeleverd

Al onze voertuigen zijn uitgerust met de modernste communicatiesystemen en voorzien van AVL (Automatic Vehicle Location). Hierdoor kan onze planning u tot op 10 meter nauwkeurig vertellen waar het voertuig met uw zending zich bevindt. Via onze Webshop zijn de aflevergegevens beschikbaar. Op verzoek stellen wij U de GPS-coördinaten beschikbaar. Met de bekende tools kunt u het bijbehorende adres en een presentatie op een landkaart zien. Zoals op de afbeelding hiernaast.

Circuit Sneltransport GPS Post

Circuit Sneltransport is uw koerier in Noord- en Oost Nederland, maar ook internationaal. We maken goede afspraken, zodat we perfect kunnen samenwerken. Daar heeft iedereen baat bij.

Zodra u belt sprint onze koerier naar het afhaaladres en levert de zending aansluitend af. Wij kunnen spoedzendingen tot maar liefst 1000 kg. behandelen.

Eenmalig of regelmatig

Bij regelmatig terugkerende bestemmingen zijn speciale prijzen mogelijk. We kunnen uitrekenen wat een rit u gaat kosten en hoe snel een zending ter plaatse kan zijn. Op aanvraag bellen of mailen we gratis het aflevertijdstip en de naam van ontvanger door.

Bel ons of stuur een e-mail voor de beschikbaarheid en de prijzen.

Tel: 0522 443 513 E-mail: planning@circuitsneltransport.nl