Internationaal

Uw betrouwbare internationale koerier

Internationaal

Onze Internationaal Service bezorgt uw dringende afleveringen over de hele wereld. Binnen Europa en de Verenigde Staten kunnen wij zelfs aflevering in de volgende ochtend garanderen. In extreme spoedgevallen zelfs voor 08.30 uur.

Landelijke dekking

Dankzij ons landelijke netwerk zijn we ook snel ter plaatse in regio’s buiten Noord-Oost Nederland. We halen op en bezorgen in heel Nederland en eventueel daarbuiten. Wij behandelen spoedzendingen tot maar liefst 750 kilogram.

Uw voordeel

✓ Transparante tarieven
✓ Snelle service
✓ Binnen Europa en de Verenigde Staten aflevering gegarandeerd de volgende ochtend, eventueel zelfs voor 08.30 uur
✓ Wij kunnen u de internationale aflevering bevestigen
✓ Routine in- en uitklaring bij de douane zonder extra kosten

DAAROM KIEST U VOOR CIRCUIT SNELTRANSPORT

koerier-snelheid

Online aanmelden

U meldt uw zending eenvoudig aan in onze webshop. Hier krijgt u ook een realtime inzicht in de status van uw zendingen.

koerier-voorzichtig

Zorgvuldig

Wij zijn ongelooflijk voorzichtig met uw zending.

koerier-volgen

Track & Trace

We bieden Track & Trace voor u én uw ontvanger.

koerier-verzekering

Gratis verzekerd

We verzekeren uw zending gratis op basis van aansprakelijkheid. Kijk in de voorwaarden voor meer informatie.

koerier-snelheid

Hoe snel bezorgen jullie?

Binnen Europa en de Verenigde Staten kunnen wij zelfs aflevering in de volgende ochtend garanderen. In extreme spoedgevallen zelfs voor 08.30 uur.

De aflevering kunnen we per e-mail of fax bevestigen. Eventueel met handtekening van de ontvanger. Ook bieden wij u zonder extra kosten een routine in- en uitklaring bij de douane. Zo nemen wij u het hele traject uit handen.

koerier-kosten

Wat kost de Internationaal Service?

Het tarief voor de Internationaal Service hangt af van de afstand, de snelheid en het afleveradres. Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat de rit kost en hoe snel we de zending kunnen afleveren. Bij regelmatig terugkerende bestemmingen zijn speciale prijzen mogelijk. Ook bieden wij speciale tarieven voor grotere aantallen pakketlogistiek, pakketdistributie of pakketservice.

Alle tarieven zijn excl. BTW en brandstoftoeslag. 

koerier-voorwaarden

Wat zijn de voorwaarden?

Geef bij het boeken van de zending duidelijk aan dat de gewenste dienst “Internationaal” is.

Binnen Europa en de Verenigde Staten kunnen wij zelfs aflevering in de volgende ochtend garanderen, eventueel zelfs voor 08.30 uur

koerier-inpakken

Hoe pak ik het in?

Verpakking is belangrijk om te zorgen dat uw zending heel de bestemming bereikt. Uiteraard gaan we voorzichtig met uw zendingen om, toch hebben we een paar afspraken vastgelegd waaraan de verpakking moet voldoen.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

koerier-verzekering

Is het verzekerd?

Jazeker. Elke zending verzekeren we standaard tot € 450,00 op basis van aansprakelijkheid op basis van de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (maximaal € 4.500 per gebeurtenis).

Heeft uw zending een hogere waarde en wilt u deze waarde verzekeren? Neem dan contact op met onze planning.

Offerte opvragen

Zet dan nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan. Of meld direct uw pakket aan via onze webshop.

Liever eerst even bellen? 0522 443 513

Snel en netjes afgeleverd
Door Circuit Sneltransport

Circuit Sneltransport Internationaal

Circuit Sneltransport is uw koerier in Noord- en Oost Nederland, maar ook internationaal. We maken goede afspraken, zodat we perfect kunnen samenwerken. Daar heeft iedereen baat bij.

Zodra u belt sprint onze koerier naar het afhaaladres en levert de zending aansluitend af. Wij kunnen spoedzendingen tot maar liefst 1000 kg. behandelen.

Al onze voertuigen zijn uitgerust met de modernste communicatiesystemen en voorzien van AVL (Automatic Vehicle Location). Hierdoor kan onze planning u tot op 10 meter nauwkeurig vertellen waar het voertuig met uw zending zich bevindt.

Eenmalig of regelmatig

Bij regelmatig terugkerende bestemmingen zijn speciale prijzen mogelijk. We kunnen uitrekenen wat een rit u gaat kosten en hoe snel een zending ter plaatse kan zijn. Op aanvraag bellen of mailen we gratis het aflevertijdstip en de naam van ontvanger door.

Bel ons of stuur een e-mail voor de beschikbaarheid en de prijzen.

Tel: 0522 443 513 E-mail: planning@circuitsneltransport.nl