U wilt uw relaties verrassen met een prachtig relatiegeschenk. Iets waar uw relatie ook echt iets aan heeft. Zodat hij het ook echt gebruikt en u als bedrijf onthoudt. Relatiegeschenken verzenden is leuk om te doen en het zorgt voor leuke reacties. En misschien wel een hernieuwde kennismaking met een uit het oog verloren relatie. 

Wij verzorgen de logistiek voor relatiegeschenken

Circuit Sneltransport is een logistiek dienstverlener. Wij willen u de rompslomp rondom inpakken, verzenden en bezorgen volledig uit handen nemen. U levert ons de relatiegeschenken én de adressenlijst aan en wij regelen de de logistiek. Keurig op tijd en precies zoals afgesproken.

Onze dienstverlening

We kunnen u de verzending uit handen nemen:

  • Ophalen van uw pakketten
  • Bezorgen bij uw relaties, in binnen- en buitenland

We kunnen ook de gehele logistiek uit handen nemen:

  • Ophalen van de producten
  • Inpakken van de pakketten
  • Verzendklaar maken
  • Op- en overslag van uw pakketten
  • Bezorgen bij uw relaties, in binnen- en buitenland

Kerstpakketten versturen

Rond de kerst verwachten veel klanten, relaties en personeelsleden een extraatje. Maar een kerstpakket moet wel een mooi cadeau zijn. Een mooi cadeau dat mooi verpakt is en keurig wordt aangeboden. En voor dat laatste belt u ons. Wij regelen de logistiek. En zorgen ervoor dat uw kerstpakket een echt visitekaartje wordt.

Valentijnspakketten versturen

Een ander mooi moment om op in te haken is Valentijnsdag. Geef uw klanten of collega’s iets moois om van te genieten. Ook hier zorgen wij weer voor een keurige logistiek.

Vaderdag en Moederdag

Vaderdag en Moederdag vallen op zondag. Maar dat is voor ons geen probleem. Wij bezorgen uw relatiegeschenken ook gewoon op zondag. Zo valt uw pakket extra op.

Wilt u meer weten over het verzenden van relatiegeschenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.