Wij zijn trots op onze pakketdienst. Want ook in de hectische Coronatijd hebben we samen met Packs uw pakketten op tijd kunnen leveren.

In samenwerking met Packs

Om onze pakketten te verzenden werken we samen met Packs. In samenwerking met een groot netwerk van kleine vervoerders kan Packs in ieder hoekje van het land snel leveren. Zo zorgen we ervoor dat pakketten de volgende werkdag bij de ontvanger worden afgeleverd. Zelfs in de Coronaperiode toen de vertragingen bij de grote pakketdiensten flink opliepen, wisten wij samen met Packs de pakketten wel op tijd bij u af te leveren.

Stipte levering

Met de pakketdienst van Circuit Sneltransport ben je zeker van een stipte levering. Ook als het gaat om het bezorgen van versproducten en alcohol. Onze bezorger haalt uw pakket bij u op. Ook op zaterdag leveren wij uw pakket de volgende werkdag af. In overleg kunnen we uw zending zelfs vóór 12:00 uur, vóór 11:00 uur of vóór 8:00 uur afleveren.

Economy Vers Bezorging

Wilt u versproducten zoals vers vlees, verse kaas, verse sappen, verse groente of bloemen verzenden? Onze Economy Versbezorging levert uw versproducten binnen Nederland snel en tegen een scherp tarief af. En geen zorgen als het pakket niet bezorgd kan worden. Dan gaat hij snel terug naar de verzender om zo eventueel bederf te voorkomen.

Alcohol versturen

We kunnen ook alcoholische dranken verzenden. Uiteraard gaan wij voorzichtig om met uw alcohol zending. En onze bezorger doet een leeftijdscheck voor u bij het afleveren van het pakket. Op deze manier weet u zeker dat u zich aan de regels houdt.

Mail of bel ons voor meer informatie over onze pakketdienst, versbezorging of alcohol zending. We denken graag mee!