Omdat Valentijnsdag dit jaar op een maandag viel, leverden onze klanten de versproducten op zondag aan. Zo konden we het ’s avonds sorteren en op maandag, Valentijnsdag, vers uitleveren.

Het mooiste cadeau

Het mooiste cadeau op Valentijnsdag is een vers cadeau, zoals bloemen. Maar bloemen bezorgen is een vak apart. Een vak dat wij gelukkig beheersen. Daarom konden we op 14 februari heel veel mensen blij maken met een bos tulpen (soms zelfs in een brievenbuspakketje), rozen of andere bloemen.

Een feest voor bezorger én ontvanger

Het leukst is het natuurlijk als een ontvanger echt niks verwachtte. Dat maakt het bezorgen tot een feestje, voor zowel de bezorger als de ontvanger. Daar merken we bij een brievenbuspakketje niet veel van. Maar wel als we een grote bos bloemen langsbrengen.

Bloemen en versproducten

Bloemen en versproducten kregen we dus op zondag aangeleverd. Toch konden we ze de volgende ochtend direct uitleveren. Dit kwam doordat we in het weekend dezelfde doorlooptijd aanhielden als doordeweeks. Zo kwamen deze verrassingen maximaal vers bij de ontvanger aan.

Wilt u ook iemand verrassen met een mooi pakket? Voor de logistiek rekent u op Circuit Sneltransport.