De online foodbranch is in opmars. En Bert Jan Lantinga sprong daar een paar jaar geleden handig op in door een online slagerij te starten. En niet zomaar een, maar meteen een met een gigantisch assortiment. En met alleen vlees waar hij de oorsprong van kent. Eerlijk vlees van eerlijke boeren voor een eerlijke prijs. Maar hoe krijg je deze temperatuurgevoelige producten thuisbezorgd?

The Butchery is een uitgekomen jongensdroom. Een slagerij waar the sky the limit is. Het grootste slagersaanbod. En meer.

Echt vers!

Omdat The Butchery werkt met verse producten is de levertijd wat langer dan bij een gewone webshop. Het product moet immers nog worden klaargemaakt.

Snelle bezorging van versproducten

Die langere levertijd betekent niet dat wij er als koerier langer over mogen doen. In tegendeel zelfs. Versproducten leveren we sneller af, zodat het product zo kort mogelijk buiten de koeling is. Als de klant niet thuis is, leveren we het af bij de buren. Zo weten we zeker dat het vlees direct de koelkast of vriezer ingaat.

Isolatieboxen met koelelementen

Voor het verzenden van versproducten is een aangepaste verpakking noodzakelijk. Voor het het vlees van The Butchery gebruiken we isolatieboxen met koelelementen. Deze garanderen dat de bestelling koel en vers bij de klant aankomt.

 

economy vers bezorging

Zo werkt Economy Vers Bezorging – Van thuisbestelling tot uw bestelling vers in huis.

One-Stop-Shop for foodies

The Butchery werkt samen met gastronomische specialisten. Hierdoor kunnen ze naast vlees ook combinaties met andere producten leveren. Denk aan kazen, wijnen, verse groenten en zelfs kant-en-klaar maaltijden. Zo zijn ze de ‘one-stop-shop for foodies’.

Sorteren en leveren met extra aandacht

Al deze mooie producten sorteert Circuit Sneltransport handmatig en levert ze snel en met extra aandacht af bij de klant. Dat is onze Economy Vers Bezorging.

 

economy vers bezorging the butchery