Begonnen als een klassieke koeriersdienst, gaat de geschiedenis van Circuit Sneltransport terug tot 1977.
Inmiddels maakt Circuit Sneltransport deel uit van de Quantum Leap bedrijvengroep.

Quantum Leap heeft belangen in onder meer JBM Koeriers te Zoeterwoude, Packs Special Care te Leerdam (overnight zendingen binnen NL en BE) en HPD (Innight dienstverlening binnen NL en BE).

 

Wat kunt u verwachten?

Klanten verwachten van Circuit Sneltransport:

Beschikbaarheid: Circuit Sneltransport is 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor spoedopdrachten

Integriteit: Wij leveren uw zending zoals bedoeld. Dat betekent onbeschadigd en op het juiste adres. Maar ook met een audittrial van de temperatuur bij geconditioneerde zendingen.

Vertrouwelijkheid: Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens die wij van u en uw relaties hebben. Onze medewerkers hebben daarvoor een geheimhoudingsverklaring getekend.

 

Samenwerking

Circuit Sneltransport werkt samen met verschillende koeriersbedrijven in de Benelux met een gezamenlijke vloot van meer dan 600 voertuigen. Dit stelt ons in staat u op alle vlakken van dienst te zijn. Voor bijvoorbeeld een rit van Maastricht naar Groningen worden wordt een lokale collega ingeschakeld, indien ú dat wenst.

Door samenwerking op internationale bestemmingen, kunnen we u ook hier de beste oplossing bieden.

 

Het wagenpark

Het wagenpark van Circuit Sneltransport bestaat uit verschillende wagentypen: bestelwagens, bestelbussen en bakwagens voorzien van laadlift. Speciaal voor onze medische- en laboratoriumklanten beschikken we over een België en Nederland dekkend netwerk van geconditioneerde voertuigen.

 

Kwaliteit

Circuit Sneltransport volgt de standaarden ISO9001 en ISO14001. Verder conformeert zij zich aan de Code voor Informatiebeveiliging en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zustermaatschappij JBM Koeriers heeft een third party verklaring voor GDP (Good Distribution Practices)

 

Automatisering

Binnen Circuit Sneltransport speelt automatisering een grote rol. Zo zijn al haar voertuigen uitgerust met Boardcomputers, GPS, Routenavigatie en draadloze datacommunicatie. Alle voertuigen zijn voor de planning zichtbaar op de landkaart zodat op elk moment de status en de positie van de voertuigen bekend is.

 

Circuit Sneltransport heeft een eigen IT-ontwikkelafdeling. Deze houdt zich onder meer bezig met het maken van koppelingen met de IT-systemen van onze klanten.