Over ons

Waar het allemaal begon

De oorsprong van Circuit Sneltransport ligt in 1977. In de beginjaren was Circuit een klassieke koeriersdienst met de focus op Noord- en Oost-Nederland. Inmiddels is Circuit Sneltransport uitgegroeid tot een grote speler in de markt. Sinds een aantal jaar is Circuit onderdeel van Quantum Leap bedrijvengroep. Quantum Leap levert via haar merken gespecialiseerde logistieke diensten.

Quantum Leap bedrijvengroep

JBM is gespecialiseerd in spoed, overnight, innight, geconditioneerd, ADR, warehousing en weblogistiek.

Packs is gespecialiseerd in overnight-dienstverlening.

Holland Parts Distribution is gespecialiseerd in innight distributie binnen de BeNeLux.

Circuit Sneltransport is gespecialiseerd in spoed, overnight, specialistische distributie, warehousing en weblogistiek.

koerier-ervaren

Wat kunt u verwachten?

Beschikbaarheid: Circuit Sneltransport is 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor spoedopdrachten.

Integriteit: Wij leveren uw zending zoals bedoeld. Dat betekent onbeschadigd en op het juiste adres. Maar ook met een audittrial van de temperatuur bij geconditioneerde zendingen.

Vertrouwelijkheid: Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens die wij van u en uw relaties hebben. Onze medewerkers hebben daarvoor een geheimhoudingsverklaring getekend.

koerier-volgen

Onze samenwerkingen

Circuit Sneltransport werkt samen met verschillende koeriersbedrijven in de Benelux met een gezamenlijke vloot van meer dan 600 voertuigen. Dit stelt ons in staat u op alle vlakken van dienst te zijn. Voor bijvoorbeeld een rit van Maastricht naar Groningen worden wordt een lokale collega ingeschakeld, indien ú dat wenst.

Door samenwerking op internationale bestemmingen, kunnen we u ook hier de beste oplossing bieden.

Het wagenpark

Het wagenpark van Circuit Sneltransport bestaat uit verschillende wagentypen: bestelwagens, bestelbussen en bakwagens voorzien van laadlift. Speciaal voor onze medische- en laboratoriumklanten beschikken we over een België en Nederland dekkend netwerk van geconditioneerde voertuigen.

koerier-voorzichtig

Kwaliteit

Circuit Sneltransport volgt de standaarden ISO9001 en ISO14001. Verder conformeert zij zich aan de Code voor Informatiebeveiliging en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zustermaatschappij JBM Koeriers heeft een third party verklaring voor GDP (Good Distribution Practices)

koerier-snelheid

Automatisering

Binnen Circuit Sneltransport speelt automatisering een grote rol. Zo zijn al haar voertuigen uitgerust met Boardcomputers, GPS, Routenavigatie en draadloze datacommunicatie. Alle voertuigen zijn voor de planning zichtbaar op de landkaart zodat op elk moment de status en de positie van de voertuigen bekend is.

Circuit Sneltransport heeft een eigen IT-ontwikkelafdeling. Deze houdt zich onder meer bezig met het maken van koppelingen met de IT-systemen van onze klanten.

Meer weten?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Wij zijn via de telefoon en de mail bereikbaar voor al uw vragen.