Onze Internationaal Service bezorgt uw dringende afleveringen over de hele wereld. Binnen Europa en de Verenigde Staten kunnen wij zelfs aflevering in de volgende ochtend garanderen. In extreme spoedgevallen zelfs voor 08.30 uur.

Internationaal Service

Als u internationaal een pakket wilt versturen, dan heeft Circuit Sneltransport voor u de Internationaal Service. De aflevering kunnen we per e-mail of fax bevestigen. Eventueel met handtekening van de ontvanger. Ook bieden wij u zonder extra kosten een routine in- en uitklaring bij de douane. Zo nemen wij u het hele traject uit handen.

Dit zijn de voordelen

  • Binnen Europa en de Verenigde Staten kunnen wij zelfs aflevering in de volgende ochtend garanderen, eventueel zelfs voor 08.30 uur
  • Wij kunnen u de internationale aflevering bevestigen
  • Routine in- en uitklaring bij de douane zonder extra kosten

U weet precies waar uw zending is

Al onze voertuigen zijn uitgerust met de modernste communicatiesystemen en voorzien van AVL (Automatic Vehicle Location). Hierdoor kan onze planning u, ook internationaal, nauwkeurig vertellen waar uw zending zich bevindt.

Voorwaarden

  • Geef bij het boeken van de zending duidelijk aan welke dienst u wenst

Prijzen

Bel ons of stuur een e-mail voor de beschikbaarheid en de prijzen.

Tel: +31 (0)522-443 513 E-mail: planning@circuitsneltransport.nl

Gratis verzekerd

Alle zendingen zijn internationaal gratis verzekerd tot € 135,- op basis van de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten. Een uitbreiding van deze verzekering is mogelijk. Vraag het aan de planning.