Vanaf 1 januari 2025 moeten minstens 30 Nederlandse binnensteden emissievrij bevoorraad worden. Dit is afgesproken in het Klimaatakkoord. Hoewel Meppel (nog) niet op deze lijst staat, wil Circuit Sneltransport hier wel op voorbereid zijn. Daarom zijn we in samenwerking met Packs begonnen met het bezorgen in een GreenCar voor duurzame stadslogistiek. GreenCars zijn 100% elektrische voertuigen. Die speciaal ontwikkeld zijn voor de bezorging van handzame goederen.

Emissieloos bezorgen

Een paar weken geleden heeft Michelle Moes, planner bij Circuit Sneltransport, als één van de eerste PacksPartners een GreenCar ontvangen. Ze vertelt dat het een mooie aanvulling is op het wagenpark van Circuit. En het vooral voor de leveringen in Meppel en de directe omgeving ideaal is. “Onze klanten verwachten dat ook wij emissieloos bezorgen, dit is een mooie stap in die richting”.

GreenCar is interessant voor Meppel

Peter Baltus, partnermanager bij Packs, kwam persoonlijk langs om de GreenCar over te dragen aan Circuit. GreenCars zijn smalle en wendbare voertuigen die de moeilijkste plekken in de binnenstad gemakkelijk bereiken. Ze zijn niet alleen interessant voor de hele grote steden, maar ook voor Meppel. De nul-emissie wagens hebben een aangepaste laadruimte zodat er meer mee worden vervoerd. En de chauffeur veilig en snel kan uitladen.

Over Packs

Packs verzorgt met ruim 70 PacksPartners in de Benelux overnight zendingen. Vanuit de centrale organisatie in Leerdam is Packs altijd bij u in de buurt te vinden. Packs focust zich op hoge kwaliteit, voorspelbaarheid en heeft aandacht voor mens en milieu.

Meer weten over de GreenCars? Wij helpen u graag telefonisch of per mail