De zomerperiode is van start. Veel mensen gaan lekker op vakantie in binnen- of buitenland. Wist u dat wij pakketten bezorgen op vakantieadressen? Hoe we dat doen leest u in dit blog.

Levering op campings, hotels en bungalowparken

Het is een trend die we al een aantal jaren zien. Consumenten die online bestellingen laten afleveren op het vakantieadres. Heel handig als u bijvoorbeeld wat bent vergeten mee te nemen. Of plotseling toch iets nodig hebt.

Bezorgen op vakantieadressen is explosief gestegen, ook met duurdere goederen. Dit komt voornamelijk doordat er veel vakantie in eigen land word gevierd. Omdat er zoveel meer bestellingen geplaatst worden komen er soms bussen vol met zendingen naar campings, bungalowparken en hotels. Deze locaties zijn hier vaak niet op ingesteld. En ze hebben elk een eigen manier om deze leveringen af te handelen.

Hoe doet Circuit Sneltransport dit?

Circuit levert af op de aangegeven locatie van de vakantiebestemming, zonder afleverbewijs. Zo kunnen consumenten op elk moment hun zending laten bezorgen op het vakantieadres.

Tip van ons

Om aanspraken van uw klanten te voorkomen, is het verstandig om een disclaimer te plaatsen voor levering naar vakantieadressen. Past dit niet bij uw type product of dienstverlening? Laat consumenten dan een ander leveradres opgeven.

Mail of bel ons over de mogelijkheden voor uw bedrijf. We denken graag mee!